4. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

TİHDER 4. Olağan Genel Kurul toplantısı, 14 Nisan Pazar günü saat 10:30’da Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Haliç yerleşkesinde yapıldı.

Genel kurul öncesinde katılımcılara kahvaltı ikramı yapıldı. Mezun ve mensuplarımızın katılımı ile yapılan kahvaltının ardından programımız okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından Genel Kurulumuzun ifa edilebilmesi için Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanı Ekrem Şama Hocamızın önderliğinde Genel Kurul toplantısı icra edildi:

• Faaliyet Raporunun özeti okundu ve oybirliğiyle ibra edildi.
  • Denetim Raporu okundu ve oybirliğiyle ibra edildi.
  • Yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri (asil ve yedek üyeler) önergesi verildi ve oybirliğiyle kabul edildi.
  • Dilek ve temenniler kısmında üyelerimiz, geçmiş döneme ilişkin düşüncelerini ve gelecek döneme ilişkin öneri ve temennilerini sundular.

Programının sonunda ise TİHDER Başkanı Cemal Demir eski yönetimde emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken; sivil hareketin yöneticisinin olmayacağını sadece bu ilerleyen aracın sevk ve idaresinin ifa edilmesi için kaptana ihtiyacı olması hasebiyle yönetimin belirlendiğini, tüm üyelerimizin sorumluluk bilinciyle desteklerini esirgememesi hususlarını vurguladı. Ayrıca genel kurul tarafından seçilen yeni yönetim kurulunun aşkla, inançla, hayırlı ve güzel işler yapması için temennilerini iletti.

Genel Kurul toplantısı sonucu seçilen yeni yönetim kurulu şu şekilde oluşmuştur, bilgilerinize arz ederiz:

Yönetim Kurulu Üyeler

Asil